09-08-09

1/3 van 1/8 en 2/3 van 1/8

Zaterdag 8/08/09 was het weer tijd voor actie!


Het was triathlon in Wuustwezel. Triathlon de sterke peer!
Sterk? Euh...we zien wel, dacht ik. Ik had er schrik van.
Al een hele tijd geleden had ik trio-triatlon-maatjes Gerry en Stef beloofd om in de namiddag mee te doen aan de trio-tria.
Maar na men triathlonnetje vorige week in Rijkevorel, waar ik zwom en fietste (en dan stopte owv men scheenbeen-operatie he...) kriebelde het ook wel een beetje om 's avonds nog eens mee te doen (geen trio's). Hihihi....zo gezegd zo gedaan!
Waarom had ik schrik?
In de namiddag 20 km fietsen = alles geven = zware benen nadien...
en dan 's avonds opnieuw Onbeslist met die zware benen 750 m zwemmen in een "kudde" volk en 20 km fietsen.
We zien wel wat het geeft. Zwemmen is zo mijn ding (nog) niet dus zou ik daar vertraging oplopen (dan heb ik toch ergens gelopen hihi). Stiekem wou ik 's avonds met hetzelfde gemiddelde op men fietscomputer aankomen dan in de namiddag.

Oke we gaan er aan beginnen:
14u45 start Gerry met zwemmen (375m). Ze leverde weer knap werk! Sjiek!
Een paar minuutjes later was het dus aan mij. 20 km deed ik men uiterste best. 3 toeren fietsen. Eigenlijk vind ik dat wel leuk omdat je op die manier de supporters regelmatig ziet EN HOORT! Echt tof!!! Aangekomen na 35 min met een gem van 34,9 km/u (nieuw record dus echt tevreden!).
Stef deed ook een superloop (5km)! En zo kwam ons team na 1:03:31 als 68ste van de 171 teams!

Na de trio-tria even omkleden en wat energie opdoen om er dan om 18u30 terug in te vliegen. 750m zwemmen en 20 km fietsen. Voor het eerst stonden Ilse en ik samen aan de start. Het zwemmen viel me mee! Ik was meer op men gemak als vorige week. Ilse was al in de wisselzone toen ik daar aan gestrompeld kwam. Fietsschoenen aandoen...niet simpel na 750m alles geven. Ik val bijna om als ik op 1 been sta om men schoenen aan te doen. Maar oké...we kunnen weg. 3 toeren fietsen.... kramp in men linkerlies al de eerste 500m oeioeioei wat gaat dit geven. Na een kleine 2 km was het gelukkig over. Mijn doel? 34,9gem he zoals in de namiddag. Ik had NOOOOOOIT gedacht dit te kunnen evenaren.
In ronde 2 herkende ik Ilse. Ik fietse (in een groepje) naar haar toe. En ze liet het groepje gaan!!! Neenee makker dacht ik. Kheb geroepen naar Ilse... KOMAAN, MEE!!! Ilse: ik kan da ni. Kheb haar even mijn vuist getoond zo van GAS, KOMAAN! En jaja daar was Ilse (kheb tranen in men ogen nu ik het schrijf). We reden even naast elkaar en zeiden: DIT IS BANGELIJK, SUPER!
@ Ilse, we deden het maatje!!!
In de 3de ronden kwam ik Edith tegen die ik ook nog even probeerde een hart onder de riem te steken. Super wat je deed Edith en super dat je er was!!!
Ilse was ik even kwijt. Tja een groepje blijven volgen na elke bocht is iets waar we nog werk aan hebben...maar het lukte!!!
Aangekomen met een tijd op men fiets van 34min30 (ongeveer). EN...GEM 35,5
Doel geslaagd! Tinne is blij!
In de wisselzone fietsen-lopen moest ik nog even over de mat lopen om mijn tijd te registreren... Frank (homer) dacht al dat ik er vandoor ging voor de volle 5km. Neenee braafjes terug gekomen na de mat. Frank bedankt vr de foto!
@ Guy (man van zwemmmaatje Gerry) ook enorm bedankt voor de foto's!)

Daarna Ilse nog even weg gejaagd uit die zone....ze ging op de loop!
Knipogen

Een babbel met slakje! Merci dat je kwam supporteren!!!!

Samen aan de aankomst:

Een topdagje, voor in de geschiedenisboeken!

 

 

 

14:18 Gepost door EndorFientje in Algemeen | Permalink | Commentaren (21) |  Facebook |

Commentaren

proficiat Chapeau hoe jij steeds blijft gaan. Echt knap. Ik vind dat je heel fier op jezelf mag zijn voor deze prestatie, weten vanwaar je komt (kherinner me je foto van net na de operatie nog op je blog). Deze foto's zijn leuker om te zien. Hoe meer ik van je lees, hoe meer ik zin krijg om dit avontuur ook te doen. Mijn fiets is er sinds gisteren, al wel 2 keer op de grond gelegen. :-) Dekselse klikpedalen!

Gepost door: Steve | 09-08-09

proficiat Amai, wat een gemiddelde voor het fietsen. Ik zal nog veel moeten trainen daar voor. Dikke proficiat, prachtprestatie!

Gepost door: Dirkjogt | 09-08-09

Wat een mooi sport verhaal Tinne!

Gepost door: Tiny | 09-08-09

super Knap Tinne .. het is zeker voor herhaling vatbaar. Ik zal nog veel moeten oefenen om jullie te volgen.

Gepost door: Edith | 09-08-09

Triathlon Je hebt er duidelijk veel plezier aan beleefd en je bent nog steeds aan het nagenieten.
Hopelijk kan je snel die eerste looppasjes zetten.

Gepost door: frank spencer | 09-08-09

Echt waar Tinne. Ik zag je de wisselzone binnekomen, en had geen goede kans om een foto te nemen. Ik dacht: sebiet komt ze wel naar hier en dan zal ik wel een foto nemen, maar als een pijl schoot je weg in de richting van het loopparcours. Ik dacht: Wat doet die nu? Da mag ni... Maar weg was je... tot over de mat, en dan kwam je terug... Oef... Jou tijd om het laatste stuk af te werken komt nog. Ik zag dat het pijn deed vanbinnen! Nog efkes doorbijten!

Gepost door: Homer | 09-08-09

oeioeioei 'k denk nie da'k me u al mag meefietsen da's veel te rap voor mij ;-)

Knap gedaan Tinne

Gepost door: Wim | 09-08-09

Knappp!!! Met jouw gedrevenheid zal je het zwemmen wel heel snel onder de knie hebben!! Triatlon lijkt wel echt jouw ding hé, ik hoop dat je snel terug kunt lopen en er helemaal voor kunt gaan!

Gepost door: Wendy | 09-08-09

prachtig verhaal en nog een prachtiger sprookje die werkelijkheid wordt beetje per beetje ! knap jong !! en diep respect xxx

Gepost door: Katrien | 09-08-09

Proficiat Mooi en een zeer leuk verslag om te lezen,en wat meer is je deed het terug super goed.
En wat je fietsen betreft prachtig gewoon ik weet als geen ander dat je daar zeer goed moet voor doorvlammen,maar ik ben al regelmatig met je gaan fietsen en weet maar al te goed dat jij z'on dingen uit je mouw kan toveren,blijf toveren Tinne ;-)))

Gepost door: Bart | 09-08-09

chapeau af ! amai zeg ! Ge moet het maar doen ! Ik zou al heel mijn kluts kwijt zijn met zoveel verschilende dingen aan mijn hoofd ! En dan nog eens zo presteren ! Geweldig !

Gepost door: kaat | 09-08-09

Proficiat Knappe prestatie en leuke foto's zeg !!! Je ziet dat je ervan genoten hebt !

Gepost door: philippe | 10-08-09

RESPECTinne!

Gepost door: Fristi | 10-08-09

Knap !!!!!! Je hebt dat weer super gedaan hoor Tinne,als ik je verslag lees kan ik het geloven dat je supertevreden bent.Ne dikke proficiat.x

Gepost door: anita | 10-08-09

Proficiat! 1ste keer dak nen triathlon van zo dichtbij zag, chic en echt tof sfeerke dat daar hangt, plezante bedoeling! En uw prestatie was ook weer super, ge vordert elke week. En wa da in groep rijden en bochtenwerk betreft, da betert automatisch, moet ge stillekes aan gewoon worden. Kben er trouwens zeker van da ge in uw laatste wedstrijd uzelf al beter kon handhaven in een groepke dan in uw voorgaande wedstrijden. Dat komt goe!

Gepost door: Raf | 10-08-09

weer een knappe prestatie, sjiek gedaan zene! proficiat!!

Gepost door: Ruthje | 10-08-09

Ik merk in mijn omgeving dat het triathlon-virus sterk aan het toeslaan is. Meer en meer lopers beginnen ook te zwemmen en te fietsen. Jij hebt, weliswaar noodgedwongen, al een ferme voorsprong bijeengetraind met Bulltje! Wacht tot je terug kan beginnen lopen...je triathlont er iedereen af!

Gepost door: Sandy | 10-08-09

jaja dat wordt steeds beter en beter ik heb al moed op je eerste individuele ...

Gepost door: Berry | 16-08-09

Mooi Prachtig wat je gedaan hebt en wat kan je koersen
jawadde dat is straf.

Gepost door: Luc | 17-08-09

mooie wat doe da deugt om zo een mooi verhaal te lezen na mijn verlof. Een dikke proficiat met je resultaten, zie da het fietsen aardig lukt ( terug zo een mooi gemid. ), dat kan ik niet hoor, dat bochte werk leer je wel( als ik koerste had ik daar in het begin ook veel problemen mee ), nogmaals een dikke proficiat

Gepost door: anja | 19-08-09

Leuk verslagje en wat een fietssnelheid zeg, heel sterk, dikke proficiat

Gepost door: Stofke | 23-08-09

De commentaren zijn gesloten.