06-09-09

Bedankt blessures!

Wat een titel...en toch zit er waarheid in.
Vandaag was ik in Mol. 2 redenen.
De webloglopers hadden er een weblogtraining en er was 1/8 triatlon.
Leuke fietstocht naar daar, een deel samen met Bart Rosseel. Op het domein van het zilvermeer gingen we op zoek naar Blogger en facebooker Wim... GEVONDEN! Een paar weken geleden plaatste ik een oproepje op FB of iemand in Mol met de trio-tria wou lopen. Zo kon ik zwemmen en fietsen en zat het risico er niet in dat ik daarna nog 5 km stukken zou maken. Intussen ben ik wel slim genoeg maar toch.... Het werd een enorm leuke dag! De eerste dame finishte net voor ons. Nog geen resultaten te vinden op de site.

Na de wedstrijd bezochten we nog even de Weblog-eterkes! Terecht, jullie hadden het verdiend!!! Tof jullie allemaal nog eens te zien.
De babbel met Tien zorgde voor deze titel. Tien zei me dat hij het knap vindt hoe ik met die blessures omga en hoe ik in andere sporten men ei kwijt kan....
Anderhalf jaar geleden zei een vriend van me....jij gaat ook nog wel triatlon doen. Ik lachte en heb hem gek verklaard. Nee grapje, dat is overdreven, dat zou ik nooit doen Tong uitsteken
En kijk wat ik nu doe???
Ik dank zo veel aan die stressfracturen en aan die operatie!
Zoals....
ik weet wie men echte vrienden zijn!!! En dat zijn er best veel... THX! (Diegene die daar bij horen weten dat heel erg goed denk ik)
Ik weet op wie ik kan rekenen en die personen kunnen dat ook op mij.
Ik leerde naar men lichaam luisteren en omgaan met pech. Net dat ene wat ik zo graag doe (lopen) kon niet, maar heeft het zin te treuren. HUP....er zijn nog andere dingen en je vindt vast wel iets wat meevalt. Intussen fiets en zwem ik. Nooit gedacht dat ik dat graag zou doen! Ook heb ik een paar inline-skates gekocht. Op die manier inline-skate ik ca 1x per week met men maatje Petra. Ons inline-skate middagje is gewoon een heeeeeeeel gezellige babbel en intussen zijn we goed bezig!
Dit jaar leerde ik triatlon kennen en ik laat het nooit meer los! mmmmmhhhh!

En....lopen komt vast wel weer.
REMEMBER???
http://www.youtube.com/watch?v=CZDm7UH7suA

030    093

097

120

122

22:15 Gepost door EndorFientje in Algemeen | Permalink | Commentaren (15) |  Facebook |

Commentaren

super Weeral eentje om op terug te blikken .. ge doet dat supergoed !!

Gepost door: Edith | 06-09-09

Tria meiske : you rock ! na heel wat pijn en blessure sta je daar dan toch al he !

Gepost door: jogginggirl | 06-09-09

Ik behoor tot het gelukkige soort dat tot jouw kennissenkring hoort. Gebruik jou wel eens als voorbeeld bij mensen die eens wat minder positief met tegenslagen omgaan. Vaak zie ik dan glimlach terugkeren.

Gepost door: Tiny | 06-09-09

Knap gedaan Tinne Terug een zeer mooi verslag om te lezen,en ook was ik getuige met wat voor plezier jij aan het sporten bent,grote dame ben je, wees fier.

Een beste vriend is net een klavertje vier,moeilijk te vinden,je hebt geluk als je er één hebt.

Gepost door: Bart | 07-09-09

prachtig wat heb je het terug goed gedaan, jammer dat ik er niet bij kon zijn in Mol had verdomme andere verplichtingen. Maar als het nog eens dicht is dat je een tria. doe kom ik alvast supporteren. tot later

Gepost door: anja | 07-09-09

'k heb mij gisteren vree goed geamuseerd. Ge hebt dat heel goed gedaan da zwemmen en da fietsen, moest ik het zwemmen voor mijn rekening genomen hebben dan hing ik nu nog aan de eerste boei denk ik.
Veel succes met je verdere wedstrijden en bij het opbouwen van het loopverhaal. Het komt zeker wel goed.
Alvast bedankt voor de uitnodiging om mee te doen. 'k heb er goesting in gekregen om dit ooi ook te doen, ik zal moeten leren zwemmen vrees ik....

Gepost door: Wim | 07-09-09

het was leuk je nog es te zien ! En Tiny is een verstandig man ;-)

Gepost door: Chris | 07-09-09

mooie prestatie!

Gepost door: Peter | 07-09-09

weer een knappe prestatie geleverd Tinne, en zo zie je dat een mens uiteindelijk sterker terugkomt van een blessure...:-)

Gepost door: Ruthje | 07-09-09

Heel mooi gedaan Tinne. Heel goed om je terug met een brede smile te zien sporten. Doe zo voort. Je bent een doorbijtertje en dat lopen komt ook nog wel terug. Voorzichtig opbouwen maar dat besef je ondertussen ook wel. Knap met welke inzet je op de triatlon gegooit hebt.

Gepost door: Yves | 07-09-09

Proficiat met je prestatie en doe zo verder.

Gepost door: Luc | 07-09-09

Als er iemand door mij als voorbeeld gebruikt wordt als het over doorzetten gaan met een blessure , dan ben jij het . Je omgang ermee is echt buitengewoon . En dan nu je sportcariere als triatlonster .....echt fantastich ! doe zo verder!!

Gepost door: coach mario | 07-09-09

Ik vind jouw titel echt prachtig!! Uit alles kan je toch iets positiefs halen en daar ben jij het levende bewijs van, knap hoe je je nu vastbijt in de triatlon!! En met je heel waarschijnlijke 2de plaats weet je dat je prima bezig bent!!

Gepost door: Wendy | 08-09-09

Knap gedaan van je Tinne,je komt van heeeeeel ver en kijk eens waar je nu al staat en dat is nog maar het begin van je triathloncarriere.Kweet zeker dat we nog veel mogen verwachten van jou,nog heel veel succes met je sport.

Gepost door: anita | 09-09-09

Amai Amai t'is ne hele boterham hé ! Maar je hebt het toch weer voor elkaar gekregen !Heb het nu pas gelezen was even te veel met mijn eigen miserie bezig, Knap van je echt waar , k'ga een voorbeeld aan jou nemen !! Groetjes

Gepost door: jetty | 19-10-09

De commentaren zijn gesloten.