06-09-09

Bedankt blessures!

Wat een titel...en toch zit er waarheid in.
Vandaag was ik in Mol. 2 redenen.
De webloglopers hadden er een weblogtraining en er was 1/8 triatlon.
Leuke fietstocht naar daar, een deel samen met Bart Rosseel. Op het domein van het zilvermeer gingen we op zoek naar Blogger en facebooker Wim... GEVONDEN! Een paar weken geleden plaatste ik een oproepje op FB of iemand in Mol met de trio-tria wou lopen. Zo kon ik zwemmen en fietsen en zat het risico er niet in dat ik daarna nog 5 km stukken zou maken. Intussen ben ik wel slim genoeg maar toch.... Het werd een enorm leuke dag! De eerste dame finishte net voor ons. Nog geen resultaten te vinden op de site.

Na de wedstrijd bezochten we nog even de Weblog-eterkes! Terecht, jullie hadden het verdiend!!! Tof jullie allemaal nog eens te zien.
De babbel met Tien zorgde voor deze titel. Tien zei me dat hij het knap vindt hoe ik met die blessures omga en hoe ik in andere sporten men ei kwijt kan....
Anderhalf jaar geleden zei een vriend van me....jij gaat ook nog wel triatlon doen. Ik lachte en heb hem gek verklaard. Nee grapje, dat is overdreven, dat zou ik nooit doen Tong uitsteken
En kijk wat ik nu doe???
Ik dank zo veel aan die stressfracturen en aan die operatie!
Zoals....
ik weet wie men echte vrienden zijn!!! En dat zijn er best veel... THX! (Diegene die daar bij horen weten dat heel erg goed denk ik)
Ik weet op wie ik kan rekenen en die personen kunnen dat ook op mij.
Ik leerde naar men lichaam luisteren en omgaan met pech. Net dat ene wat ik zo graag doe (lopen) kon niet, maar heeft het zin te treuren. HUP....er zijn nog andere dingen en je vindt vast wel iets wat meevalt. Intussen fiets en zwem ik. Nooit gedacht dat ik dat graag zou doen! Ook heb ik een paar inline-skates gekocht. Op die manier inline-skate ik ca 1x per week met men maatje Petra. Ons inline-skate middagje is gewoon een heeeeeeeel gezellige babbel en intussen zijn we goed bezig!
Dit jaar leerde ik triatlon kennen en ik laat het nooit meer los! mmmmmhhhh!

En....lopen komt vast wel weer.
REMEMBER???
http://www.youtube.com/watch?v=CZDm7UH7suA

030    093

097

120

122

22:15 Gepost door EndorFientje in Algemeen | Permalink | Commentaren (15) |  Facebook |