25-05-10

Terug....

 Veel te lang geleden dat ik nog een verslagje schreef maar….hier ben ik weer… Nadat ik vorig jaar een paar trio-triatlonnetjes deed  en een paar 1/8 triatlonnetjes waarbij ik alleen zwom en fietste en bewust men loopschoenen thuis liet… had ik toch de smaak te pakken! De marathondroom waarmee alles ooit begon zit momenteel ergens ver opgeborgen. De scheenbenen beslissen er anders over MAAR ik heb er veel van geleerd en ook op deze manier een fantastische sport leren kennen!!! TRIATLON!

Het seizoen werd gestart op 9mei in Geel. De eerste 1/8 triatlon waarbij ik kon zwemmen, fietsen EN lopen! Hoewel er door het koude weer tot de dag zelf getwijfeld werd of zwemmen wel mogelijk was. Jaja het werd toch een triatlon. 13,8°C was het water. Brrrr.
Heel veel bekende, speciale en belangrijke mensen waren er die dag. Anita, Bart, men ouders, de broer en vader en nicht van Lieven, Ilse, Stef, heel wat FM leden,……… SUPER dat jullie er waren!!!
Op zich viel het zwemmen mee. Voor het eerst zwom ik een wedstrijd met een wetsuit. Fietsen ging vrij vlot hoewel ik het heel moeilijk vond om in te schatten hoever ik tijdens het fietsen kon gaan. Vroeger was dat men laatste onderdeel en maakte het dus niet uit hoe ik uiteindelijk van men fiets zou strompelen
J
… nu moest ik nog lopen… al een jaar zat ik te wachten op dit moment. Ik zou genieten van die 6,4km DACHT IK! Niets was minder waar…krom liep ik van de steken in men zij!!! Afzien! Nee eigenlijk was ik niet tevreden van men dagje maar ja uitblinken tijdens je eerste tria is er wel wat over zeker.
Daarna was het tijd voor de ¼ tria. Leuk om ook Lieven in actie te zien… tijdens een tria he. Zijn resultaat was mooi! Super! Het was een leuke, mooie dag samen met vrienden, kennissen, familie,… die van heel het land naar Geel gekomen waren.

14 dagen later was het net als vorig jaar WOERDEN waar Ilse, Stef, Gerry en ik op pinkstermaandag aan de start stonden. Deze keer deden men maatjes de 1/4trio-tria. Ik deed terug 1/8. Weer een aantal famillieleden en vrienden kwamen supporteren. SUPERHARD BEDANKT! Lieven en Guske steunde me enorm. 500m zwemmen, 20km fietsen, 5km lopen. Deze keer had ik enorm goed geslapen, het was supermooi weer en ik had er zin in. Na 1u13min12sec stond ik aan de finish. Het werd een 10de plaats. Aandachtspunten zijn nu zwemmen en wisselen…daarvan kan ik nog veel leren.

Mhhhh….het is een zalige sport!

Afbeelding_035

P1020651

P1020655

23:15 Gepost door EndorFientje in Algemeen | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |