30-06-10

eerste kwart(je)

Zondag 27 juni was het zover. Men eerste kwart triatlon. Brasschaat.
1500m zwemmen, 41 fietsen en 8 lopen was wat het werd. Op de affiche stond 1500, 40 en 10. Met de vooropgestelde afstanden had ik gehoopt op 2u40min.

Maanden denk je...dat duurt nog lang, nog tijd genoeg...en plots...is het dan zaterdag 26 juni! Whaaaaaa!!!! 
We gingen in de namiddag eens een kijkje nemen en de sfeer opsnuiven.
De E10 plas...niet mijn ding... Tinne en haar fobie hadden er niet veel zin in. Fietsen? Komt wel goed als de fiets heel wil blijven en lopen? Tja dat doe ik te weinig en te rustig om echt snel te kunnen zijn. MAAR we blijven heel en dat is het belangrijkste!

Zondag: PANG! oei wacht even men hartslagmeter moet nog aan! En zwemmen maar! Men fobie bleef aan de kant staan Lachen. Een half uur afzien in een put...waarom doe ik dit!? ! Voordeel, door het snikhete weer voelde het water goed aan. Na 25min40sec klom ik als 13de uit het water. Voor mij een nieuw record.
Recht blijven, lopen, wiggel waggel, pak half uitdoen, lopen, recht blijven, bril af, bril op, muts af, helm op, pak helemaal uit, schoenen aan EN GAAN! 1min51

Op naar 41 km trappen. DOORtrappen. Stayeren met 27 dames was zo goed als onmogelijk. 1 vrouw reed ruim 30km met me mee. Overnemen was voor haar zelden een optie. Dat dit geen smoesje was kon ik heel goed zien en werd ook bij het lopen duidelijk. Op zich vond ik het niet erg...ik weet liever van mezelf wat ik waard ben...stayer vind ik pffffffffff....
1u14min19sec    12de fietstijd

afstappen, lopen, helm af, schoenen uit, schoenen aan, pet op, drinkbus mee en LOPEN. Hoe lang dit duurde weet ik niet, zit mee in de looptijd. Naar mijn gevoel ging het vlot maar men stayermaatje was sneller weg.... 200m verder liet ik haar achter. Dit had ik niet verwacht. Lopen doe ik echt nog veel te ... plomp.
Van km 3 tot 6 heb ik afgezien. Gelukkig kleurde de supporters mijn dag en lach!!!
aan km 8 werd ik verzocht te finishen    ???? heuh??? oke dan...
41min04. 8ste looptijd. Blijkbaar hadden de anderen last van de warmte ofzo want 8ste had ik niet verwacht!

Resultaat....2u22min56sec.
Indien het lopen 10km was geweest had ik ca 11min langer onderweg geweest. Binnen de 2u40 dus ... ik ben tevreden. Smaakt naar meer.

Het was een leuke dag! Sportmaatje Ilse, teammaatjes en supporters,.... kleurde men dag.

 

 

Super om samen met iedereen dit te kunnen beleven en delen! THX

baasjes

Hier wachten wij op onze baasjes Ilse en Tinne!

lopen
finish

 

00:23 Gepost door EndorFientje in Algemeen | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |